čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Chladničky Hisense: dotykové ovládání, ale také nastavení přes aplikaci a Wi-Fi

Nové kombinované beznámrazové chladničky si hlídají proudění vzduchu v rámci celého prostoru a můžete je ovládat odkudkoli. Intenzitu chlazení i mrazení lze tak nastavit i na dálku. Foto: Hisense

Jak je obvyklé, chladící/mrazicí „super funkce“ se po asi 48 hodinách automaticky vypne, takže nemusíte mít obavy, že byste na ni zapomněli. Aplikace Connect Life navíc u potravin dovoluje zadat datum doporučené spotřeby (následně vás na něj upozorní) a hlavně dovolí zapnout/vypnout tzv. prázdninový režim, který jste při hektickém odjezdu na dovolenou opomněli.

ČTĚTE TAKÉ:

Novinkám, jako například Hisense RB470N4SIC (18.990 Kč), nechybí šuplík se řízenou vlhkostí, prodlužující skladování ovoce i zeleniny, a tzv. nulová zóna pro maso či ryby (teplota kolem 0 °C). Tuto zásuvku můžete ale také v případě potřeby přeměnit na dodatečný prostor pro ovoce a zeleninu. Praktická může být i funkce proměny celého mrazicího prostoru na chladicí nebo na velkou nulovou zónu.

Jak vidíte z fotografií, design je hladký a čistý a také bez obvyklých madel, které zastupují horizontální prohlubně. Při výšce 200, hloubce 66,3 a šířce 60 cm (hmotnost je 71,5 kg) nabízí chladnička objem 361 litrů rozdělených na 255 l v chladicí a 106 l v mrazicí části. Vše pohání invertorový kompresor, zadní stěna je rovná a hladká, takže můžete chladničku umístit do mezery těsně ke zdi.

Klimatická třída vyhovuje standardům SN, N, ST a T, energetická třída je C (starý štítek EU), přičemž roční spotřeba je udána na 169 kWh. K dispozici je drátěný držák na lahve, osvětlení LED a alarm upozorňující na případně nedovřené dveře. Chladicí část má antibakteriální těsnění, hlučnost je 35 dB(A), mrazící výkon 13 kg/24 hod. a doba skladování při výpadku napájení 9 hodin. To vše za 18.990 Kč (719 €) v nerezu nebo černé.

Informace o druhu zabudované Wi-Fi nebyly k dispozici ani na stránce produktu.

 

Číst 974 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.