čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Tapo L930‑5: voděodolný pásek LED s barevnými zónami a 1.000 lumeny

Novinka navazující na pásky L900-5 a L920-5 je napojitelná na Wi-Fi a patří do řady zařízení pro chytrou domácnost čínské společnosti TP-Link. Ta je uváděna pod souhrnným názvem Tapo. Foto: TP-Link

Tapo L930‑5 v portfoliu doplňuje modelovou sérii jejíž součástí jsou i žárovky LED, „chytré“ zásuvky či bezpečnostní kamery. Mezi jeho základní vlastnosti patří řízení barevných zón (až 50 uživatelsky přizpůsobitelných, více barev najednou), nastavení plus uložení vlastního režimu do paměti, tzv. extra bílé osvětlení (1.000 lumenů, klasické svícení), zábavné světelné efekty, synchronizace s hudbou, časové harmonogramy (zapnout/vypnout, výběr odstínu a jas) a režim „Pryč“ (simulace přítomnosti).

K TÉMATU: Test Wi-Fi LED žárovky TP-Link Tapo L510E

Ohebný a voděodolný pásek má být potažen polyuretanem, k jeho připevnění se využívá technologie 3M (speciální lepicí páska, lze ho odlepit) a na Wi-Fi se napojuje s pomocí aplikace v češtině i slovenštině. Novinka by měla být kompatibilní i s Apple HomeKit, výhodou, podle výrobce, má být i to, že je dodávána v kompletní podobě a k provozu nevyžaduje nic dalšího.

K TÉMATU: Úspora energie (rozcestník): nové štítky EU, tipy na mimořádně povedené výrobky

 

 

Číst 762 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 01:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.