pátek 29 březen 2024
Text Size

„Pět let“ – nejlepší seriál „Střední a východní Evropy“ můžete vidět hned v pondělí

Novinka České televize, podle její právě zaslané tiskové zprávy, opanovala soutěž tzv. webseriálů na festivalu Serial Killer. Foto: Černá

Dnes večer, tedy v sobotu 24. září, ho Mezinárodní porota zvolila nejlepším webovým seriálem regionu a diváci ho mohou zhlédnout v iVysílání ČT hned od pondělí 26. září. Porota svůj výběr, podle zaslané zprávy, zdůvodnila následovně: „Citlivý scénář postavený na emocích, ostrá režie, inspirující herectví. Druh seriálu, který baví a rezonuje za hranice unikátního zážitku. Zážitku z jeho sledování,“

ČTĚTE TAKÉ:

Nový desetidílný webseriál České televize vznikl podle scénáře Sáry Zeithammerové a jde o téma „sexuálního násilí“ při kterém se dva spolužáci spolu vyspí a ona ho po pěti letech obviní, že ji znásilnil.

„Příběh využívá strukturu klasické detektivky. Záměrem tvůrců přitom není démonizace údajného agresora ani glorifikace domnělé oběti.“ Tolik oficiální zpráva.

Hrají: Alžběta Malá, Samuel Toman, Pavel Řezníček, Vanda Hybnerová či Dana Marková.

Všech deset dílů bude od pondělí k dispozici v iVysílání.

 

Číst 777 krát Naposledy změněno sobota, 24 září 2022 21:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.