čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

Sluchátka Sony LinkBuds S Earth Blue z plastových zásobníků na vodu

Nejmenší a nejlehčí „skutečně bezdrátová“ („true wireless“) sluchátka s potlačením hluku ANC (Active Noise Cancelling, co je to) od společnosti Sony mají mít také balení naopak zcela bez plastů. Foto: Sony

Sluchátka za 4.499 Kč s funkcí upravující nastavení okolního zvuku v závislosti na tom, kde se nacházíte, mají být v prodeji od poloviny listopadu a jejich materiál využívá recyklát vznikající z plastových barelů na vodu. Sony navíc hodlá 2 USD z prodejní ceny věnovat na ochranu moří a oceánů.

K TÉMATU: Sony LinkBuds S – vylepšený poslech, vylepšené hry s rozšířenou realitou

Ke sluchátkům nebyly sděleny žádné technické údaje, dá se však předpokládat, že budou podobné jako u základní edice, kterou vidíte na odkazu výše. Sony na stránce produktu už rovněž uvedlo rozsah frekvencí při práci přes Bluetooth a dělá: 20 až 20.000 Hz (vzorkování 44,1 kHz), resp. při vzorkování LDAC 96 kHz, 990 kb/s – 20 až 40.000 Hz.

Číst 803 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 říjen 2022 14:25

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.