pátek 19 duben 2024
Text Size

Signify Wiz míří k Matter, standardu pro IQ domácnost

Matter se týká jak například osvětlení, tak tzv. internetu věcí (loT) a Signify oznámila, že všechny své produkty pro něj certifikuje. Foto: archiv autora

Značku Wiz vlastní společnost Signify, která nyní, podle zaslané zprávy, zahájila certifikaci kompletního portfolia Wiz, včetně světel a chytrých zásuvek. Plánuje ji dokončit do konce roku 2022 s tím, že od druhé poloviny 2023 budou mít všechny nové produkty Wiz na obalu logo Matter.

K TÉMATU: 

Signify také v zaslané tiskové zprávě píše, že, cituji… „Po dokončení certifikace obdrží všechny produkty vyrobené od poloviny roku 2021 aktualizaci firmwaru OTA (Over The Air), aby se staly součástí tohoto ekosystému. To se týká i dříve zakoupených a již nainstalovaných produktů.“

Výrobce rovněž potvrdil, že uživatelé budou moci nadále využívat funkce, jako jsou dynamické světelné režimy, přizpůsobitelné světelné scény a dvouzónové ovládání světla za pomoci aplikace Wiz. S logem Matter pak navíc získají kompatibilitu s obdobnými produkty bez ohledu na značku (viz odkaz výše).

 

Číst 878 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 09:29

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.