čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Celoplošná Televize Seznam uvede na jaře svůj Revír

„Více klasického českého obsahu…“ ohlašuje hned úvod zaslané zprávy věnující se programové nabídce v jarních měsících 2023. Foto: Seznam

Na diváky nyní už celoplošné stanice prý bude od Nového roku 2023 čekat mnohem více tradičního domácího obsahu zahrnujícího české detektivky z let 70. a 80., komedie, filmovou klasiku i osvědčené české seriály. Vedle toho bude k vidění vlastní komediální seriál Revír (osm dílů), další díly pořadu Moje místa a hudební soutěž Jukebox. Prostor v hlavním vysílacím čase mají dostat i zahraniční seriály, jako například Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti.

ČTĚTE TAKÉ: Aristokratická „Angličanka“ má premiéru na HBO Max

Vedle toho stanice oznámila nárůst sledovanosti. Od ledna 2022, kdy měsíční podíl činil 0,89 %, se v listopadu zvýšil na 1,39 %. Mezi nejsledovanější tituly patřily české filmy a tím nejúspěšnějším se staly Postřižiny (podíl 3,6 %) a Kulový Blesk (3,55 %).

 

Číst 648 krát Naposledy změněno pondělí, 12 prosinec 2022 15:39

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.