pátek 29 březen 2024
Text Size

Tišší klávesnice a myš Trust Trezo Comfort, navíc z recyklovatelných materiálů

Nová souprava klávesnice a myši je určena těm, kterým vyhovuje „klávesnicová klasika“ (tradiční obrácené „T“ je zachováno) a zároveň si potrpí na ekologické, nebo ekologičtější provedení spotřební elektroniky. Foto: Trust

Podle zaslané tiskové zprávy „Trust upíná svou pozornost směrem k udržitelnosti a celou svou strategii a výrobní kapacity mění po vzoru nároků Zelené dohody pro Evropu.“ I v této souvislosti společnost obdržela ocenění EcoVadis, za pozornost stojí ale i to, že snížila, podle vlastních údajů, spotřebu všech obalových materiálů o 34 % a dále nahradila až 36 % plastů za recyklovatelné kartony.

ČTĚTE TAKÉ:

Balíček klávesnice a myši, Trust Trezo Comfort (999 Kč, na Slovensku 39,99 €), je vyroben z 85% z recyklovaných plastů (u obou, ABS, PCR), má mít tichá tlačítka (udáno je u klávesnice 31,8 dB, u myši 24,4 dB) a výdrž na baterie (přiloženy) je udávána na 4 roky (klávesnice), resp. na jeden rok (myš).

Jak vidíte ze snímků, klávesnice má integrovanou opěrku dlaně, vyhrazená multimediální tlačítka a nechybí ani vypínač napájení na obou komponentech. Někoho potěší i tlačítko pro nastavení DPI u myši.

Parametry: 3x baterie (AA), komunikace přes USB člen, kompatibilita s Windows 10 nebo 11, macOS 10.15, 11 nebo 12, Chrome OS

Poznámka autora: u myši nebylo uvedeno zda jde o verzi pro leváky, praváky nebo oboje. Podle snímků to vypadá na to poslední, ale doporučuji ověřit si to.

 

Číst 638 krát Naposledy změněno čtvrtek, 05 leden 2023 14:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.