čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Oceňovaný seriál Yellowstone (Kevin Costner) od půlky února a s českým dabingem

Jeden z nejpopulárnějších současných amerických seriálových hitů (zatím pět řad, 53 dílů plus dvě doplňková díla) míří na české obrazovky. Zatím u Paramountu můžete očekávat dvě řady o celkem devatenácti dílech. Foto: archiv autora a Paramount Network

Vysílat se bude každé pondělí od 13. února v hlavním čase na stanici Paramount Network, a to vždy od 20:00 hod. po jednom dílu. Vše se točí kolem rodiny Duttonových, která má největší dobytčí ranč ve Spojených státech, ale žije v době měnících se aliancí, velkých tlaků ze všech možných stran a také nevyřešených vražd. Doléhají na ni ale také staré rány a konflikty se sousedy, včetně indiánské rezervace.

ČTĚTE TAKÉ:

Yellowstone – Kelly Reilly.

 

Současná pátá řada seriálu v U. S. A. odstartovala s 12,1 mil. diváky, odvysílána už byla ovšem také první doplňující minisérie s názvem 1883 odehrávající se v uvedeném roce a zachycující putování rodiny na vysněné území. Druhý navazující seriál (minisérie) se začal vysílat v prosinci minulého roku a jmenuje se… „1923“.

 

Číst 2106 krát Naposledy změněno středa, 01 únor 2023 13:18

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.