pátek 29 březen 2024
Text Size

Wilk Elektronik (GoodRam a IRDM) významně rozšiřuje výrobní prostory

Minulý rok na podzim jsem vás informoval o tom, že u nás polský výrobce pamětí RAM a dalších součástek, zřídil lokální zastoupení. Nyní blízko českých hranic otevřel novou výrobní halu. Foto: Wilk Elektronik SA

Podle prohlášení výrobce má jít o rozšíření jediné továrny počítačových pamětí v Evropě a vše trvalo, od oficiálního zahájení v květnu loňského roku, pouhý rok a půl. Nyní byla v polském městě Łaziska Górne dokončena hlavní etapa výstavby.

ČTĚTE TAKÉ:

Wilk Elektronik tím za nedlouho získá dalších 1.140 m2 ve skladové a logistické části a 1.200 m2 v části výrobní. Otevřením obou hal byla ukončena etapa nejnáročnějších stavebních prací, během nichž byl například nový sklad vybaven systémovým vozíkem, přípravným meziskladem a dalšími řešeními zaměřenými na zvýšení pracovního komfortu.

„V kancelářské části nás čekají další měsíce dokončovacích prací. Odhadujeme, že tato etapa nám zabere maximálně deset měsíců a tým obchodního a marketingového oddělení, který byl přemístěn do dočasné kanceláře, se bude moci vrátit do Łazisky, kde se nachází i sídlo společnosti,“ říká Wiesław Wilk, prezident společnosti Wilk Elektronik vyrábějící paměti se značkou Goodram a IRDM.

 

Číst 539 krát Naposledy změněno pondělí, 24 duben 2023 08:08

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.