sobota 20 duben 2024
Text Size

Vestavné domácí spotřebiče: vychytaná designová řada Asko Craft Black Steel

Novinky jsou provedeny v matné černé kartáčované oceli s jemnou texturou, kovovými knoflíky a robustními rukojeťmi. Přinášejí i některé dnes pozapomenuté funkce. Foto: Asko

V designové řadě najdete vestavné kombinované a multifunkční trouby, včetně kompaktního modelu 5v1 a také ohřívací zásuvku Asko ODW8127B (24.990 Kč, 1.020 €). Ta je koncipována tak, aby dorovnala výškový rozdíl mezi kompaktní parní troubou nebo právě multifunkční troubou 5v1. Zvládne nahřát až 80 šálků nebo 20 velkých talířů, ale využijete ji i pro udržení pokrmu v teple, nebo dokonce pro pomalé vaření či rozmrazování.

ČTĚTE TAKÉ:

Kombinovaná trouba 5v1 Asko OCSM8487B - ovládání.

Zmiňovaná kombinovaná trouba 5v1 se jmenuje Asko OCSM8487B (62.990 Kč (2.569 €) a nabízí pět pomocníků v jednom spotřebiči. Umožňuje péct všemi obvyklými metodami plus péct kombinací mikrovln a horkého vzduchu nebo pomocí páry a horkého vzduchu. A zvládá také plně vařit v páře a vařit pouze s pomocí mikrovln. Trouba navíc umí vysušit vnitřní prostor po vaření v páře tak, aby to nevadilo mikrovlnám a díky klenutému vnitřku optimalizuje proudění horkého vzduchu nebo páry kolem pokrmu. Invertorový systém šíření mikrovln zase zajistí, na rozdíl od obvyklého pulzního, nepřetržitý tok mikrovln a jídlo se má tudíž zahřívat všude stejně.

 

Kombinovaná trouba Asko OP8687B.

Obě novinky doplňuje kombinovaná konvekční trouba Asko OP8687B (48.990 Kč, 1.989 €) o objemu 71 l s plně výsuvnými teleskopickými lištami na dvou úrovních. Využívá nucenou konvekci vzduchu a všechny další klasické způsoby ohřevu a je vybavena řadou funkcí a teplotní sondou. O čistotu se postará pyrolytické čištění, ovládání je dotykové přes barevný displej.

 

Skandinávská značka Asko přináší spotřebiče již více než 70 let. Jejich součástí je u nás i služba Comfort Program zahrnující nadstandardní odborné poradenství, každodenní asistenci při řešení nečekaných situací, záruku 7 let a možnost pořídit spotřebiče formou měsíčních úhrad po dobu jejich plánovaného užívání.

 

Kombinovaná trouba 5v1 Asko OCSM8487B.

 

Kombinovaná trouba Asko OP8687B.
Číst 602 krát Naposledy změněno pondělí, 06 únor 2023 21:01

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.