Vytisknout tuto stránku

Vestavné domácí spotřebiče: vychytaná designová řada Asko Craft Black Steel

Novinky jsou provedeny v matné černé kartáčované oceli s jemnou texturou, kovovými knoflíky a robustními rukojeťmi. Přinášejí i některé dnes pozapomenuté funkce. Foto: Asko

V designové řadě najdete vestavné kombinované a multifunkční trouby, včetně kompaktního modelu 5v1 a také ohřívací zásuvku Asko ODW8127B (24.990 Kč, 1.020 €). Ta je koncipována tak, aby dorovnala výškový rozdíl mezi kompaktní parní troubou nebo právě multifunkční troubou 5v1. Zvládne nahřát až 80 šálků nebo 20 velkých talířů, ale využijete ji i pro udržení pokrmu v teple, nebo dokonce pro pomalé vaření či rozmrazování.

ČTĚTE TAKÉ:

Kombinovaná trouba 5v1 Asko OCSM8487B - ovládání.

Zmiňovaná kombinovaná trouba 5v1 se jmenuje Asko OCSM8487B (62.990 Kč (2.569 €) a nabízí pět pomocníků v jednom spotřebiči. Umožňuje péct všemi obvyklými metodami plus péct kombinací mikrovln a horkého vzduchu nebo pomocí páry a horkého vzduchu. A zvládá také plně vařit v páře a vařit pouze s pomocí mikrovln. Trouba navíc umí vysušit vnitřní prostor po vaření v páře tak, aby to nevadilo mikrovlnám a díky klenutému vnitřku optimalizuje proudění horkého vzduchu nebo páry kolem pokrmu. Invertorový systém šíření mikrovln zase zajistí, na rozdíl od obvyklého pulzního, nepřetržitý tok mikrovln a jídlo se má tudíž zahřívat všude stejně.

 

Kombinovaná trouba Asko OP8687B.

Obě novinky doplňuje kombinovaná konvekční trouba Asko OP8687B (48.990 Kč, 1.989 €) o objemu 71 l s plně výsuvnými teleskopickými lištami na dvou úrovních. Využívá nucenou konvekci vzduchu a všechny další klasické způsoby ohřevu a je vybavena řadou funkcí a teplotní sondou. O čistotu se postará pyrolytické čištění, ovládání je dotykové přes barevný displej.

 

Skandinávská značka Asko přináší spotřebiče již více než 70 let. Jejich součástí je u nás i služba Comfort Program zahrnující nadstandardní odborné poradenství, každodenní asistenci při řešení nečekaných situací, záruku 7 let a možnost pořídit spotřebiče formou měsíčních úhrad po dobu jejich plánovaného užívání.

 

Kombinovaná trouba 5v1 Asko OCSM8487B.

 

Kombinovaná trouba Asko OP8687B.
Číst 618 krát Naposledy změněno pondělí, 06 únor 2023 21:01