čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Televizory Samsung už mají aplikaci pro videotéku prima+

Největší výrobce TV na světě dnes oznámil, že nová česká streamovací služba nabízející archiv pořadů FTV Prima, živé vysílání a také exkluzivní obsah „prima+ Originals“ je dostupná na jeho televizorech. Foto: autor a Jan Potůček

Prima+ byla uvedena ve středu 8. února 2023 (první dojmy jsem psal pro Televizní web) a unikátní je především v tom, že jako zřejmě první na světě nabízí balíčky předplatného s ohledem na vysílanou reklamu. Cena jde od 0 Kč, přes 99 Kč (50 % reklamy) až ke 149 Kč a vedle různého podílu reklamních bloků otevírá – v nejvyšším provedení – mj. i přístup k originálnímu obsahu připravovaném právě pro tuto video službu, tedy k prima+ Originals.

ČTĚTE TAKÉ: Jaká je nová Prima+? První dojem je rozhodně slušný

Společnost Samsung nyní oznámila, že potřebnou aplikaci k provozu primy+ si už můžete stáhnout a nainstalovat do televizorů od roku výroby 2018, včetně. Stačí se přihlásit a připojit k tržišti Samsung Store. Aplikaci lze také uložit na lištu s oblíbenými položkami tak, jak to vidíte na připojeném snímku.

 

Číst 883 krát Naposledy změněno pátek, 10 únor 2023 10:52

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.