pátek 29 březen 2024
Text Size

Varta Outdoor Ambiance Lantern L10: odolná proti pokropení a s LED značky Cree

Nová lucerna se zárukou 3 roky nabízí v nestandardním provedení několik různých funkcí a využívá nejprestižnější „žárovkové“ značky na trhu – Cree. Foto: Varta

Tělo lucerny (469 Kč, foto i v úvodu vedle hrací desky), která má háček k zavěšení nahoře i dole, odolává kapající vodě (IPX4), takže je určena jak dovnitř, tak ven. Stmívatelná (pevná) LED značky Cree dává až 150 lumenů a nastavit ji můžete do šesti různých barev (červená, zelená, modrá, žlutá, magenta a tyrkysová).

K TÉMATU: Varta Outdoor Sports H30R Wireless Pro: odolná dobíjecí čelovka s „nočním viděním“

Svítilnu, která je ke koupi ve třech barevných provedeních (modrá, černá, bílá) lze použít nejen pro tlumené náladové osvětlení, ale také např. v dětském pokoji či pro venkovní osvětlení herní desky tak, jak to vidíte na úvodním snímku. Horní část lucerny, tedy průsvitný a částečně průhledný kryt, lze jednoduše sundat pro jasnější osvětlení bez stínění.

Varta L10 je napájena šesticí tužkových baterií typu AA, maximální doba provozu je udávána na 250 hod. v případě bílého světla (nízký výkon) a na 15-60 hod. v případě barevného osvětlení.

Vedle L10 nabízí Varta i modely L20 (odolnější, zapůjčen na test), Sports L10 a Sports L20. A také konzervativnější L30 a vysoce odolnou Indestructible L30 Pro.

Číst 553 krát Naposledy změněno středa, 22 únor 2023 09:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.