Vytisknout tuto stránku

Kamery Tapo C225 a Tapo C500 s obousměrným zvukem pro vnitřní i venkovní použití

Společnost TP-Link představila dvě malé Wi-Fi kamery s nočním natáčením, panoramatickým záběrem a sledováním pohybu subjektu. Foto: TP-Link

Zabudovaná umělá inteligence (UI/AI) pomáhá identifikovat osoby, domácí mazlíčky, nebo třeba automobily, a to i včetně zvuku. Na neobvyklé dění kamera uživatele upozorní pomocí alarmu nebo zprávy, nastavení, atd. obstarává aplikace firemní Tapo v češtině či slovenštině (kompatibilita s jinou neoznámena). Oba druhy kamer mají zatahovatelnou krytku objektivu a mají poskytovat horizontální náhled v úhlu 360°.

ČTĚTE TAKÉ: HP předvedla novinky. Počítače vše v jednom, „komunikační“ monitory i zajímavé příslušenství

Vnitřní TP-Link C225 s rozlišením HD stačí položit na pevnou podložku a dát napájení do elektrické sítě. Zabudovaný software rozpozná pláč, gesta a prý i emoce, což se hodí zejména rodinám s malými dětmi. Zvukový alarm doplňuje obousměrná komunikace, která se dá jednak využít k zastrašení nezvaných návštěvníků, ale také třeba na upozornění pro špatně parkující řidiče či pro umravnění domácího mazlíčka.

Venkovní TP-Link Tapo C500 nainstalujete na jakoukoliv stěnu, strop nebo sloup, snímané video dokáže zachytit situaci i za špatných světelných podmínek a využít můžete i noční vidění. Kamera má rozlišení Full HD a odolnost, krytí (co je to), je udávána na IP65. Napájení opět obstarává 230 V.

 

 

Číst 1423 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:33