pátek 19 duben 2024
Text Size

Kamery Tapo C225 a Tapo C500 s obousměrným zvukem pro vnitřní i venkovní použití

Společnost TP-Link představila dvě malé Wi-Fi kamery s nočním natáčením, panoramatickým záběrem a sledováním pohybu subjektu. Foto: TP-Link

Zabudovaná umělá inteligence (UI/AI) pomáhá identifikovat osoby, domácí mazlíčky, nebo třeba automobily, a to i včetně zvuku. Na neobvyklé dění kamera uživatele upozorní pomocí alarmu nebo zprávy, nastavení, atd. obstarává aplikace firemní Tapo v češtině či slovenštině (kompatibilita s jinou neoznámena). Oba druhy kamer mají zatahovatelnou krytku objektivu a mají poskytovat horizontální náhled v úhlu 360°.

ČTĚTE TAKÉ: HP předvedla novinky. Počítače vše v jednom, „komunikační“ monitory i zajímavé příslušenství

Vnitřní TP-Link C225 s rozlišením HD stačí položit na pevnou podložku a dát napájení do elektrické sítě. Zabudovaný software rozpozná pláč, gesta a prý i emoce, což se hodí zejména rodinám s malými dětmi. Zvukový alarm doplňuje obousměrná komunikace, která se dá jednak využít k zastrašení nezvaných návštěvníků, ale také třeba na upozornění pro špatně parkující řidiče či pro umravnění domácího mazlíčka.

Venkovní TP-Link Tapo C500 nainstalujete na jakoukoliv stěnu, strop nebo sloup, snímané video dokáže zachytit situaci i za špatných světelných podmínek a využít můžete i noční vidění. Kamera má rozlišení Full HD a odolnost, krytí (co je to), je udávána na IP65. Napájení opět obstarává 230 V.

 

 

Číst 1405 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:33

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.