středa 24 duben 2024
Text Size

HP Smart Tank 580: kombinovaná inkoustová tiskárna se zásobníky na doma

Společnost HP oznámila, že tzv. tankové tiskárny jsou vyrobeny ze 45 % z recyklovaných materiálů, mají několik možností práce, včetně kopírování, a nechybí ani připojení přes Wi-Fi. V ceně dostanete inkoust pro tisíce stran. Foto: HP

Tiskárna (4.790 Kč) byla navržena s ohledem na každodenní potřeby domácích uživatelů a součástí balení je inkoust pro tisk až 18.000 černobílých a 6.000 barevných stran. Zabudovaný modul s Wi-Fi má funkci automatického obnovení spojení, k dispozici je také aplikace HP Smart App pro „dálkové“ ovládání, včetně tisku, skenování, kopírování i faxování.

K TÉMATU: Střípky z veletrhu CES 2023 – ocenění Honoree a CES Best of Innovation

HP Smart Tank 580 zvládá tisk bez okrajů, rychlost je v případě barevné stránky 5 listů za minutu, u černobílé 12. Zásobník papíru má kapacitu 100 listů na vstupu a 30 listů na výstupu.

Tiskárny mají také nabídnout, cituji… „…praktickou správu inkoustových zásobníků, pomocí senzorů kontrolují hladinu inkoustu a udržují ji na dostatečné úrovni“.

Číst 790 krát Naposledy změněno středa, 06 září 2023 05:19

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.