čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Reprosystém Elac Vela BS 404: od 38 Hz do 50 kHz

Rozšíření vrcholové řady Vela nabídne tři různá provedení – variantu černou a bílou a model potažený ořechovou dýhou v kombinaci s hliníkem. Foto: Elac

Jak vidíte ze snímků, jde o dvoupásmový reprosystém u něhož středobasový reproduktor o průměru 180 mm vyzařuje od frekvence 38 Hz a podporuje ho bass-reflex na zadní straně. Konstrukce s membránou evokuje dojem diamantového výbrusu.

ČTĚTE TAKÉ:

„Středobasák“ doplňuje „výškáč“ s membránou tenčí než lidský vlas a reproduktor dokáže vyzářit kmitočty až do 50 kHz. Celá skříň ozvučnice je mírně nakloněna vzad a lichoběžníkový tvar s výrazným zaoblením eliminuje nežádoucí rezonance a má také evokovat pocit nadčasové elegance.

Cena páru je 86.000 Kč, verze v černém a bílém provedení přijde na 82.000 Kč.

Číst 621 krát Naposledy změněno neděle, 12 březen 2023 17:01

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.