sobota 20 duben 2024
Text Size

Rozšiřitelný bezdrátový systém Mercusys Halo H90X s Wi-Fi 6

Novinkový mesh systém kompatibilní s opět dvoupásmovou Wi-Fi 6 má nabídnout přenos dat o maximální souhrnné rychlosti 6.000 Mb/s. Foto: Mercusys

Tzv. meshový systém Wi-Fi (více na odkazu níže) v tomto případě dokáže, při dvou, resp. třech jednotkách, pokrýt plochu asi 550, resp. 850 m² s možností dalšího rozšíření, což vyžaduje opět jednotky typu Mercusys Halo H, protože se různé meshové systémy nedají kombinovat (platí to i pro Halo řady S). Meshové jednotky mají zabudováno rozhraní Ethernet (LAN) s konektorem RJ-45 s rychlostí až 2,5 Gb/s (1x), k dispozici je také dvojice konektorů s gigabitovým ethernetem. Na výslednou síť lze připojit více než 150 zařízení, rychlost v pásmu 2,4 GHz má dosáhnout až 1.148 Mb/s, na 5GHz pak až 4.804 Mb/s.

K TÉMATU:

Instalaci systému má zajistit mobilní aplikace a následně je k dispozici rodičovská kontrola dovolující blokovat nevhodný obsah či přístup k internetu, a pro někoho může být praktické i nastavení časových limitů pro přístup.

Systém Mercusys Halo H90X je už na českém trhu k objednání za 5.899 Kč v případě dvou jednotek, nebo za 8.899 Kč u tří.

Číst 630 krát Naposledy změněno neděle, 23 duben 2023 11:10

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.