pátek 19 duben 2024
Text Size

Canal+: v Česku startuje další streamovací služba

Po Canal+ Sport a Canal+ Action přichází video služba, která má nabídnout rozsáhlou video knihovnu (VoD) a sedm tradičních TV kanálů. Foto: Canal+

Měsíční předplatné přijde v Česku na 189 Kč a na Slovensku na 7,49 €. Knihovna video titulů má být rovněž dostupná zákazníkům Skylinku v aplikaci internetové televize Skylink Live TV. Předplatné Canal+ si můžete zakoupit www.canalplus.cz nebo www.canalplus.sk a následně ho využívat na vybraných „chytrých“ televizorech, mobilech a tabletech s Androidem nebo iOS, a pochopitelně i ve webovém prohlížeči. Canal+ je možné sledovat na čtyřech zařízeních zároveň s výjimkou lineárních stanic Canal+ Sport a Canal+ Action, kde je počet omezen na dvě.

K TÉMATU:

„V souladu se strategií skupiny Canal+ na ostatních trzích se chceme výrazně profilovat i jako dodavatel vlastního obsahu, především sportovních přenosů, filmů a seriálů. Spuštění streamovací služby je pro nás v tomto ohledu klíčové. Zároveň se jedná o významný krok z hlediska značky jako takové, nyní je totiž obsah Canal+ zájemcům k dispozici ve vlastní aplikaci Canal+ nezávisle na tom, jakého poskytovatele televizní služby využívají,“ říká Ladislav Řeháček, VP Canal+ Luxembourg pro ČR a Slovensko.

V květnu video služba uvede v exkluzivní premiéře westernový seriál Django.

 

Číst 716 krát Naposledy změněno pátek, 28 duben 2023 15:37

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.