pátek 29 březen 2024
Text Size

Chladničky Whirlpool: je tu 70 cm, výrazně větší vnitřní prostor a hladina hluku „nula nula nic“

Nově uvedené vestavné i volně stojící chladničky mají prý do domovů přinést nejen více prostoru, zajímavých technologií a funkcí, ale některé jsou také výrazně tišší. Foto: Whirlpool

Vestavné chladničky s šířkou 70 cm mají mít kapacitu až kolem 400 l a výrobce udává, že díky pouhým 10 cm šířky navíc mohou mít, ve srovnání se 60cm vestavnou klasikou, až o 50 % více vnitřního prostoru. Nově je u nich také zavedena beznámrazová technologie Total NoFrost a potěší hlučnost dosahující někdy i pouhých 32 dB, což je například na úrovni tichého pokoje a ještě pod tikotem hodin. U představených modelů jde o chladničky šířky 60 cm a vrcholové modely řady Whirlpool W Collection WHC18 a WHC20 T593 P (36.490 Kč, foto ovládání v úvodu) s invertorovým kompresorem. Samozřejmostí jsou věci jako nulová zóna, regulace vlhkosti u boxu pro ovoce a zeleninu a najdete tu i funkci Push to Open díky níž stačí jemně zatlačit na dvířka a chladnička se sama otevře. Tyto výrobky jsou určeny typicky do města, odolnost při výpadku napájení (udržení stálé vnitřní teploty) je 6 hodin.

ČTĚTE TAKÉ:

Whirlpool SP70 T232 P (33.990 Kč) s šířkou 69 cm a hlučností neuvěřitelných 32 dB.

 

Druhým příkladem z vestavných chladniček je kombinovaná Whirlpool SP70 T232 P (33.990 Kč, viz foto) o šířce 69 cm a výšce 193,5 cm s integrovaným napojením přes Wi-Fi a ovládáním přes aplikaci. Vnitřní objem je 400 l a novinka představuje nejrozměrnější beznámrazovou vestavnou chladničku v sortimentu značky. Hlučnost je pouhých 32 dB, výdrž při výpadku proudu se zjistit nepodařilo (pozn. redakce: před koupí doporučujeme prověřit).

Díky značným vnitřním rozměrům tu může být zabudována speciální zásuvka na sýry a další potraviny, které potřebují méně chladu a také polička, kterou je možné částečně zasunout a získat tak místo na vysoké nebo objemné nádoby. Řada získala i ocenění Red Dot Design Award za výjimečný design.

Whirlpool W84BE 72 X (27 390 Kč) s kapacitou 455/181 litrů.

 

Z volně stojících kombinovaných chladniček jmenujme čtyřdveřovou Whirlpool WQ9I FO1BX (99.990 Kč) s displejem a dávkovačem chladné vody a ledu ve dvířkách. Černý nerez,  minimalistický design, flexibilní interiér a například i postupně se rozsvěcující osvětlení v podobě pásků LED doplňuje variabilní oddíl v pravé dolní části spotřebiče s dokonce šesti (!) volitelnými teplotami. Podle aktuální potřeby tak můžete navýšit úložný prostor pro chlazení nebo mrazení. Odolnost při výpadku napájení je plných 15 hodin!

Další volně stojící novinkou je Whirlpool W84BE 72 X (27 390 Kč, foto výše) s vysokou kapacitou 455/181 l. Její šířka je 84 cm, má oddělené chladící okruhy, plně beznámrazovou technologii a v chladicí části se vedle teploty hlídá i vlhkost. Odolnost proti výpadku napájení je udána na 14 hodin.

 

Číst 585 krát Naposledy změněno úterý, 02 květen 2023 23:51

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.