neděle 28 duben 2024
Text Size

Canal+ oznamuje zdražení, zároveň nabídne českým zákazníkům Apple TV+

Provozovatel česko-slovenské internetové a satelitní platformy Skylink informoval o změnách v nabídce a o nových cenách. Vše nastoupí 1. února 2024. Foto: archiv autora

Nový sportovní kanál, zaměřený na ženský tenis odstartuje na počátku února, kdy také vstoupí do hry nový „Ceník služeb internetové a satelitní televize Skylink“. A dotkne se to i těch zákazníků, kteří přijímají programy ze satelitní platformy Freesat.

ČTĚTE TAKÉ:

Místo jediného balíčku Canal+, budou nyní dva: ten stávající zaměřený především na filmy a sportovní přenosy, a Canal+ Komplet, který bude navíc obsahovat pořady z Apple TV+. Cena stávajícího balíčku se zvýší ze současných 189 Kč na 239 Kč měsíčně, cena balíčku Komplet má být 289 Kč.

Pokud současný zákazník nebude s touto změnou souhlasit, má právo do jednoho měsíce od obdržení oznámení svůj závazek vypovědět.

 

Číst 554 krát Naposledy změněno pondělí, 11 prosinec 2023 19:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.