Vytisknout tuto stránku

Náramek Samsung Galaxy Fit3: propracovanější, s delší výdrží i více informacemi

K přednostem nové verze náramku (1.499 Kč, šedý, stříbrný, růžový) patří také hliníkové tělo s rozměrnějším displejem. Na něm vidíte nejrůznější data od sycení krve kyslíkem, nachozené kilometry či údaje o fázích spánku. Foto: Samsung

Displej (AMOLED, 402 x 256 bodů) má úhlopříčku 4,1 cm (1,6") a je skoro o polovinu širší než u předchozí verze. Na výběr je více než sto ciferníků, na pozadí si lze uložit vlastní fotografii a snadno má jít měnit i řemínky. Výdrž akumulátoru je až 13 dní, kapacita 208 mAh.

ČTĚTE TAKÉ:

Během dne náramek umožňuje sledovat a ukládat veškeré fyzické aktivity, k dispozici je více než stovka druhů sportů a cvičení. V noci bude díky senzorům sledovat a analyzovat spánkové návyky, dokáže detekovat chrápání (přes mikrofon spárovaného telefonu) a monitorovat hladinu kyslíku v krvi. Na základě zjištěných spánkových návyků a vzorců pak Galaxy Fit3 nabídne na míru šitý systém rad pro klidnější spánek. Vedle toho jsou k dispozici funkce jako detekce tvrdého pádu a tísňové volání, v nouzi lze navíc přivolat pomoc stiskem bočního tlačítka pětkrát za sebou. Náramek lze používat jako dálkový ovladač, dálkovou spoušť nebo časovač fotoaparátu v telefonu a také pro práci s multimédii.

Galaxy Fit3 s rozměry 29 x 10 x 43 mm (švh) a hmotností 19 g (bez výměnného řemínku), má krytí IP68 (odolnost proti vlhkosti a prachu více zde), vodotěsný má být do hloubky 50 m po dobu 10 minut a obsluhuje ho operační systém RTOS spolupracují s Androidem na straně mobilního telefonu. Paměť RAM má 16 GB plus 256 GB na interním flash disku, k dispozici je Bluetooth plus senzory jako barometr, akcelerometr, gyroskop, optický pro srdeční tep, a světelný. Dobíjení obstarává klasický systém POGO (magnetická hlavice s piny) a k využívání náramku je zapotřebí účet u Samsungu registrovaný na spárovaném mobilu.

Číst 386 krát Naposledy změněno neděle, 25 únor 2024 10:50