sobota 27 duben 2024
Text Size

Max se v Česku objeví 21. května 2024. Vystřídá HBO Max

AKTUALIZOVÁNO: HBO Max bude u nás přejmenován, předělán, na nový Max na konci května, kdy se také výrazně rozšíří jeho obsah. Třeba i o živé vysílání Eurosportu. Foto: archiv autora

Před chvíli zaslaná oficiální tisková zpráva také oznámila, že další řada seriálu Rod draka bude mít na Maxu evropskou premiéru 17. června a přinesla – neméně důležitou informaci – že olympiáda Paříž 2024 bude součástí všech balíčků předplatného. Ve 25zemích, kde bude Max dostupný, má být také jediným místem, kde bude možné sledovat každý moment Olympijských her Paříž 2024.

ČTĚTE TAKÉ: Co nás čeká s příchodem MAX? Sportovní přenosy, ale i konec sdílení hesel (externí odkaz, nové okno)

Společnost Warner Bros. Discovery (viz samostatný článek na Televizním webu) dále oznámila, že kromě Česka a Slovenska bude Max v první evropské vlně spuštěn v dalších zemích střední a východní Evropy, dále v severských zemích a také v Andoře, Portugalsku a Španělsku. Spuštění ve Francii, Polsku, Nizozemí a v Belgii má následovat brzy poté. Podle oznámení HBO…

A obsah?

Nový Max má jednak nabídnout obsah z platformy HBO Max a k tomu navíc reality show a dokumenty z produkce Discovery plus přímé sportovní přenosy ze streamovací služby Eurosport.

 Další informace (ceny, více o obsahu, apod.) na Televizním webu (externí odkaz, nové okno).

 

Číst 266 krát Naposledy změněno pátek, 22 březen 2024 07:05

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.