středa 26 červen 2024
Text Size

Hodinky Samsung Galaxy Watch FE: stylové a odolné provedení za levno

Nové hodinky s displejem OLED, firemním operačním systémem Wear OS (plus One UI 5 Watch) a klasickým safírovým sklíčkem mají nabídnout zejména komplexnější zdravotní funkce. Foto: Samsung

Mezi hlavní oznámené přednosti hodinek, které zakoupíte od 1. července 2024 v černé, růžové a stříbrné za 4.999 Kč, má patřit spolehlivý systém měření zdravotních a sportovních informací převzatý z modelů vyšších řad.

K TÉMATU:

Základem hodinek Galaxy Watch FE je senzorový systém s monitorováním spánkových návyků, detekcí vysokého či naopak nízkého tepu a stovkou různých druhů fyzických aktivit.

Hodinky jsou vodotěsné do hloubky 50 m po dobu 10 minut (5 ATM) a pochopitelně se nehodí pro potápění, navíc jde stále o sladkou vodu. Klasické krytí je IP68 (co to je) a věnuje se, vedle prachu, právě jí. Výrobce ještě upozorňuje, že před dalším ovládáním je třeba hodinky „dobře osušit“.

Rozměry Samsung Galaxy Watch FE s hliníkovým pouzdrem je 39 x 40 x 10 mm, hmotnost je 27 g, akumulátor má kapacitu 247 mAh a dá se dobíjet zrychleně i bezdrátově.

Číst 86 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.