čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Trust GXT 320 Bluetooth Headset: vysloveně univerzální 

Bezdrátová náhlavní souprava je určena k počítači, konzoli Sony PlayStation nebo vašemu chytrému mobilu, kde najde uplatnění nejen pro poslech muziky, ale i jako hands-free.  

foto: Trust

AKTUALIZOVÁNO, 7. 5. 2014, 8:00: od výrobce je potvrzeno dobíjení přes Mini USB, dále viz níže

Hands-free, nebo-li bezdrátová náhlavní souprava s mikrofonem, přichází s futuristickým designem, technologií Bluetooth s dosahem až 8 metrů (profily nebyly oznámeny – zjišťujeme je pro vás) a akumulátorem s udávanou dobou provozu až 4 hodiny nepřetržitého volání. Dobíjení obstarává kabel mini USB kabel (prověřujeme to…), který je součástí balení stejně, jako dva háčky pro levé a pravé ucho.

Trust GXT 320 pořídíte za 699 Kč, na Slovensku pak za  25,99 €.

 

AKTUALIZOVÁNO: Bluetooth 3.0 + EDR, class 2 (10 m, profily A2DP, HPS, kompatibilita se Sony PlayStation PS3 a PS4. 

 

Poznámka redakce: slova „vysloveně univerzální“ berte pochopitelně s rezervou. Jsme u Bluetooth a tady vždy záleží na profilech. Více se o nich – a Bluetooth samotném – dozvíte zde  (odkaz se otevírá do nového okna).

 

 

 

 

Číst 4517 krát Naposledy změněno středa, 07 květen 2014 08:00

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.