pátek 19 duben 2024
Text Size

Alcatel Idol Alpha: designová chuťovka?

Telefon s výraznými prvky je prý určen pro ty, kteří si potrpí na jedinečnost, vytříbený styl a precizní zpracování...  

foto: Alcatel

 

Alcatel Onetouch Idol Alpha, jak zní jeho plné jméno, nabízí displej typu LCD IPS o úhlopříčce 11,9 cm (4,7ʺ) s rozlišením 720 x 1 280 bodů a speciální oleofobní vrstvou prý zabraňující ulpívání otisků prstů. 

Poznávacím znakem telefonu mají být kovový pásek kolem celého těla a průhledné skleněné plochy v horní a dolní části, prosvětlené LED diodami, upozorňujícími na příchozí hovor nebo SMS zprávu. 

Vše má podtrhovat i samotné balení. Telefon se totiž dodává v kovovém válci s vylisovaným logem značky…

Telefon pohání čtyřjádrový procesor pracující na 1,2 GHz, podporovaný 1 GB RAM a až 16 GB na vnitřní disku. Výrobce udává, že zabudovaná baterie s kapacitou 2 000 mAh vystačí na den až dva dny běžného provozu (20 h hovoru), doba nabíjení je 2,5 h. 

Idol Alpha s rozměry 67 x 138 x 8 mm váží 117 g a právě se začal – za 8.990 Kč (na Slovensku za 329,90 €) prodávat, a to ve dvou barvách: břidlicové šedomodré (na snímku) a šampaňské zlaté. 

 

 

Číst 5850 krát Naposledy změněno středa, 07 květen 2014 16:16

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.