sobota 27 duben 2024
Text Size

Logitech Type-S: ochrana s probuzením

Během června si budete moci za 2.599 Kč zakoupit pouzdro s klávesnicí, které by mělo rozšířit funkčnost vašeho tabletu Samsung Galaxy Tab S a hlavně mu zajistit lepší ochranu třebas i před politím.  

Foto: Logitech

Je určeno pro nové tablety řady Tab S s úhlopříčkou 10,5ʺ, tedy 26,7 cm a operačním systémem Android 4.4. Komunikuje přes Bluetooth a jak vidíte výše, má dvě varianty náklonu tabletu. Styl pouzdra s klávesnicí také ladí s tabletem a klávesnice má zkratky používané v operačním systému Android (je optimalizováno pro sadu Samsung Hancom Office Suite).

 

O tabletu Samsung Galaxy Tab S píšeme zde (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Pouzdro je vyrobeno z materiálů odpuzujících vodu, a díky konstrukce E.P.S. má být také dostatečně odolné a ochránit tablet před náhodnými nárazy, poškrábáním či politím, a to z obou stran. Rohové klipsny pak mají – spolu se silnými magnety – zajistit udržení Galaxy Tab S uvnitř pouzdra například při pádu.

Logitech Type-S také zajistí automatické probuzení a uspání tabletu a na baterii vydrží pracovat – při průměrném používání dvě hodiny denně – až tři měsíce. 

Pouzdro s klávesnicí se dobíjí se přes USB, jeho hmotnost je 440 g a rozměry (švh) 295 x 22 x 192 mm.

 

Poznámka redakce: jak možná vidíte z fotografií, klávesnice má klasické rozložení i tradiční uspořádání kurzorových kláves. I Ctrl je na obvyklém místě zcela v rohu, jako u drtivé většiny notebooků, resp. „dospělých“ klávesnic. 

 

 

 

 

 

 

Číst 4601 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.