Vytisknout tuto stránku

Logitech Type-S: ochrana s probuzením

Během června si budete moci za 2.599 Kč zakoupit pouzdro s klávesnicí, které by mělo rozšířit funkčnost vašeho tabletu Samsung Galaxy Tab S a hlavně mu zajistit lepší ochranu třebas i před politím.  

Foto: Logitech

Je určeno pro nové tablety řady Tab S s úhlopříčkou 10,5ʺ, tedy 26,7 cm a operačním systémem Android 4.4. Komunikuje přes Bluetooth a jak vidíte výše, má dvě varianty náklonu tabletu. Styl pouzdra s klávesnicí také ladí s tabletem a klávesnice má zkratky používané v operačním systému Android (je optimalizováno pro sadu Samsung Hancom Office Suite).

 

O tabletu Samsung Galaxy Tab S píšeme zde (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Pouzdro je vyrobeno z materiálů odpuzujících vodu, a díky konstrukce E.P.S. má být také dostatečně odolné a ochránit tablet před náhodnými nárazy, poškrábáním či politím, a to z obou stran. Rohové klipsny pak mají – spolu se silnými magnety – zajistit udržení Galaxy Tab S uvnitř pouzdra například při pádu.

Logitech Type-S také zajistí automatické probuzení a uspání tabletu a na baterii vydrží pracovat – při průměrném používání dvě hodiny denně – až tři měsíce. 

Pouzdro s klávesnicí se dobíjí se přes USB, jeho hmotnost je 440 g a rozměry (švh) 295 x 22 x 192 mm.

 

Poznámka redakce: jak možná vidíte z fotografií, klávesnice má klasické rozložení i tradiční uspořádání kurzorových kláves. I Ctrl je na obvyklém místě zcela v rohu, jako u drtivé většiny notebooků, resp. „dospělých“ klávesnic. 

 

 

 

 

 

 

Číst 4622 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:12