Vytisknout tuto stránku

Alcatel Onetouch 1035D, 2007D, 2012D: tlačítková klasika

Tři novinky uváděné současně na český a slovenský trh jsou levné, tradiční konstrukce a mají nabídnout velkou a přehlednou klávesnici, jednoduché ovládání a dlouhou výdrž akumulátoru. 

Foto: Alcatel Onetouch

 

Vedle toho se můžete těšit na dvojici mechanik SIM karet, v rámci konstrukce na co největší displej a také na klávesnici s velkými tlačítky. Opět pochopitelně poplatnou konstrukci, což v případě 2007D znamená naprostou mobilní klasiku, v případě dalších dvou modelů tzv. véčkovou konstrukci dovolující displej a klávesnici maximálně zvětšit. Pojďme ale k jednotlivým modelům jejichž fotografii vidíte výše a podrobné parametry najdete naopak ke stažení na konci článku v části „Stáhnout přílohy“. 

 

Alcatel Onetouch 1035D (790 Kč, resp. 28,90 €, bílá a tmavošedá, foto vlevo)

Telefon s nízkou cenou a véčkovou konstrukcí se zanedbatelnou hmotností a malými rozměry je zaměřen na pohodlné psaní SMS zpráv a poslech rozhlasu či hudby k čemuž poslouží i dodatečná paměť. Telefon tak lze s pomocí mechaniky karty microSD rozšířit o až 8 GB. Na příchozí hovor či zprávu vás upozorní vibrace nebo LED dioda, ovládání má zajišťovat přehledné menu. 

 

Alcatel Onetouch 2007D (1.190 Kč, resp. 42,90 €, tmavě šedá a červená, foto uprostřed)

Klasická konstrukce ovšem s možností připojit se na internet nebo sociální sítě Facebook a Twitter, a to prostřednictvím už předinstalovaných aplikací. Další je možné stáhnout. Zabudováno je Bluetooth, mechanika paměťové karty microSD a fotoaparát s rozlišení 3 mil. pixelů a možností natáčet video.

 

Alcatel Onetouch 2012D (1.490 Kč, resp. 54,90 €, čokoládová a béžovo-zlatá, foto vpravo)

Véčková konstrukce tentokráte ale dovolující i připojení k internetu nebo na sociální sítě přichází s metalickým rámečkem a kvalitním zpracováním. Mobil je určen především pro ty, kdo očekávají stylový design a dlouhou výdrž. Fotoaparát je tří megapixelový, k dispozici je Bluetooth, FM rádio, a funkce hands-free. Nechybí rozšíření paměti přes mechaniku karet microSD (opět až 8 GB).

 

 

Číst 4126 krát