úterý 23 duben 2024
Text Size

Alcatel Onetouch 1035D, 2007D, 2012D: tlačítková klasika

Tři novinky uváděné současně na český a slovenský trh jsou levné, tradiční konstrukce a mají nabídnout velkou a přehlednou klávesnici, jednoduché ovládání a dlouhou výdrž akumulátoru. 

Foto: Alcatel Onetouch

 

Vedle toho se můžete těšit na dvojici mechanik SIM karet, v rámci konstrukce na co největší displej a také na klávesnici s velkými tlačítky. Opět pochopitelně poplatnou konstrukci, což v případě 2007D znamená naprostou mobilní klasiku, v případě dalších dvou modelů tzv. véčkovou konstrukci dovolující displej a klávesnici maximálně zvětšit. Pojďme ale k jednotlivým modelům jejichž fotografii vidíte výše a podrobné parametry najdete naopak ke stažení na konci článku v části „Stáhnout přílohy“. 

 

Alcatel Onetouch 1035D (790 Kč, resp. 28,90 €, bílá a tmavošedá, foto vlevo)

Telefon s nízkou cenou a véčkovou konstrukcí se zanedbatelnou hmotností a malými rozměry je zaměřen na pohodlné psaní SMS zpráv a poslech rozhlasu či hudby k čemuž poslouží i dodatečná paměť. Telefon tak lze s pomocí mechaniky karty microSD rozšířit o až 8 GB. Na příchozí hovor či zprávu vás upozorní vibrace nebo LED dioda, ovládání má zajišťovat přehledné menu. 

 

Alcatel Onetouch 2007D (1.190 Kč, resp. 42,90 €, tmavě šedá a červená, foto uprostřed)

Klasická konstrukce ovšem s možností připojit se na internet nebo sociální sítě Facebook a Twitter, a to prostřednictvím už předinstalovaných aplikací. Další je možné stáhnout. Zabudováno je Bluetooth, mechanika paměťové karty microSD a fotoaparát s rozlišení 3 mil. pixelů a možností natáčet video.

 

Alcatel Onetouch 2012D (1.490 Kč, resp. 54,90 €, čokoládová a béžovo-zlatá, foto vpravo)

Véčková konstrukce tentokráte ale dovolující i připojení k internetu nebo na sociální sítě přichází s metalickým rámečkem a kvalitním zpracováním. Mobil je určen především pro ty, kdo očekávají stylový design a dlouhou výdrž. Fotoaparát je tří megapixelový, k dispozici je Bluetooth, FM rádio, a funkce hands-free. Nechybí rozšíření paměti přes mechaniku karet microSD (opět až 8 GB).

 

 

Číst 4114 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.