pátek 26 duben 2024
Text Size

Skinzone modernizuje výrobu dekorativních fólií

Modernizace výroby se dotkla jak technologického vybavení, tak dílčích technologických postupů, které by nyní měly zajišťovat vyšší odolnost produktů a tudíž i jejich delší životnost.  

Foto: Skinzone

 

Česká společnost Skinzone jejíž ochranné fólie pro sklo a dekorativní fólie pro nejrůznější elektronická zařízení jsme testovali zde xxx oznámila, že vylepšuje technologické vybavení zajišťující výrobu dekorativní části nabídky. 

Inovace se týká jak klasických dekorativních fólií, tak unikátních 3D fólií, které u nás Skinzone nabízí jako jediná. 

Pokud jde o technickou stránku dekorativních fólií, 3D efekt se vytváří díky technologii tisku do horní vrstvy ochranné laminace. Aby bylo možné tohoto efektu dosáhnout, je nutné získat výraznou hloubku ostrosti daného motivu, nebo chcete-li snímku. Proto jde 3D efekt aplikovat pouze u vybrané části nabídky pro tablety a notebooky. 

 

 

Momentálně je má Skinzone k dispozici více než 1 250 motivů, mezi nimiž jsou i návrhy z dílen začínajících českých umělců. Pokud si nevyberete můžete si zaslat návrh vlastní. 

V databázi zařízení pro které lze fólie (ochranné i dekorativní) vytvořit, je momentálně více než 2 000 výrobků, typicky tabletů, notebooků a mobilních telefonů. 

Cena dekorativních fólií závisí na jejich druhu a typu zařízení pro které jsou vytvořeny. U mobilních telefonů se pohybuje kolem 199 Kč, v případě notebooků, tabletů a čteček elektronických knih kolem 345 Kč.

 

Číst 3806 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.