pátek 19 duben 2024
Text Size

O2 hlásí: naši zákazníci mohou na Google Play platit bez karty!

Pokud máte mobil nebo tablet s operačním systémem Android, nejspíše si také stahujete aplikace. Pokud nechcete platit „kreditkou“ nakupovat je nemůžete.  

Foto: autor

 

Zákazníci O2 to mají nyní vyřešeno. Od nynějška totiž mohou na tržišti aplikací Google Play platit prostřednictvím tzv. mobilní platby. Tarifní zákazníci 02 pak částku najdou na svém měsíčním výpisu, těm, kteří používají předplacenou kartu se strhne z kreditu.

Novinka platí pro všechny soukromé i firemní zákazníky a jedinou podmínkou je aktivovaná služba zvaná „m-platba“, kterou si případně spustí v on-line samoobsluze Moje O2. Soukromí zákazníci ji ale většinou už od operátora spuštěnu mají, ti firemní to naopak podle O2 udělat musí.

Maximální hodnota jedné transakce byla nastavena na 1.500 korun Kč, měsíčně může zákazník utratit maximálně 5.000 Kč. 

V souvislosti se spuštěním služby připravilo O2 ve spolupráci se společností Gameloft možnost nákupu tří oblíbených her za prý výhodné ceny, a to dokonce tohoto roku. Jde o:

  • Asphalt 7, 
  • Mortal Kombat 4, 
  • The Amazing Spiderman 2. 

Jedna vás přijde na 19,50 Kč.

 

Komentář redakce: Podíval jsem se na Asphalt, který má aktuální verzi 8. „Sedmičku“ jsem našel na Google play pouze v podobě „Asphalt 7: Heat“ za cenu 19.50 Kč, a to nejsem zákazník O2. Výhodnost tkví zřejmě někde jinde a je možné, že se zákazníkům O2 bude v souvislosti s dohodou s Gameloftem zobrazovat něco jiného.

Číst 3952 krát Naposledy změněno středa, 10 prosinec 2014 03:19

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.