úterý 16 duben 2024
Text Size

Goclever Chronos Eco: chytré hodinky co vydrží a za 1.499 Kč!

Díky použitému monochromatickému displeji mají – podle výrobce – velmi dlouhou provozní dobu až 30 dnů. Displej má být navíc vždy dobře čitelný, a to i na přímém slunci! AKTUALIZOVÁNO   

Foto: Goclever

 

TEST hodinek najdete zde (stejné okno).

 

AKTUALIZOVÁNO, 18.12., 4:30 h: údaje podle tiskové zprávy nesedí, takže hodinky je možné zakoupit i jinde, jen jsem zatím nenarazil na zmiňovanou cenu (jsou dražší...)

Z napojeného mobilního telefonu dokáží zjistit kdo vám volá nebo kdo vám píše a mají také voděodolný design, takže v nich můžete plavat nebo se sprchovat, ale nikoli potápět. Jak vidíte, mají rovněž minimalistický design a rozměrné znaky. Zabudován je akcelerometr počítající zdolanou vzdálenost, kroky a spálené kalorie a Chronos Eco  rovněž zvládnou monitorovat váš spánek.

Displej je monochromatický a odolný proti poškrábání, ovládání zajišťují čtyři tlačítka na bocích. V ceně dostanete černý pásek i magnetické napájení.

Chronos Eco spolupracuje s chytrými telefony různých výrobců, podmínkou je operační systém Android 4.4 nebo iOS. Komunikace probíhá prostřednictvím Bluetooth  4.0, vestavěný akumulátor má kapacitu 110 mAh a má zajistit výdrž – za běžného provozu – po dobu 3 týdnů, v pohotovostním režimu pak až 4 týdny.

Hodinky se – velmi netradičně – zatím prodávají pouze v síti Kaufland za zaváděcí cenu 1.499 Kč.

 

 

 

 

Číst 3809 krát Naposledy změněno čtvrtek, 12 únor 2015 11:29

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.