čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Acer Liquid M220: první telefon s Windows Phone 8.1 a i pro 10…

Velice levný a vůbec první mobil této značky s tímto operačním systémem můžeme očekávat i u nás, a to už v dubnu! Ke koupi bude v černé a bílé barvě se 4ʺ displejem (10,2 cm, 233 PPI). To ale není všechno!  

Foto: Acer

Acer přichází na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně se svým první telefonem s operačním systémem Windows Phone 8.1 a navíc bude stát už od 2 190 Kč! A co víc! Připraven prý bude i na Windows Phone 10.

Tato verze má nabídnout jednotné prostředí jak na počítači, tak na telefonu a dalších zařízeních a očekává se zhruba za půl roku (více zde – nové okno).

Struktuře povrchu, kterou vidíte na fotografii výše, říká výrobce „inspirovaná thajským hedvábím…“.

Další údaje nebyly zatím oznámeny s výjimkou toho, že mobil má mít zabudován fotoaparát s 5 mil. pixelů a širším záběrem objektivu.

Číst 4615 krát Naposledy změněno pondělí, 02 březen 2015 13:37

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.