pátek 29 březen 2024
Text Size

Logitech MX Master Wireless Mouse: „to nejlepší co jsme schopni vytvořit“

Podpora více monitorů, zařízení i operačních systémů, maximum technologických vychytávek, ergonomický tvar a kvalitní zpracování. To vše má přinést tato novinka určená pro náročné a „těžce myšově pracující“.  

Foto: Logitech

 

Myš (2.699 Kč) je vybavena rolovacím kolečkem, které se prý umí přizpůsobit rychlosti, jakou chcete obsah procházet. Dokáže tak sama přejít z krokování až po velmi rychlé rolování. Druhé kolečko pro rolování pomocí palce umožňuje posouvat obraz ze strany na stranu nebo plnit jiné funkce podle osobního nastavení. 

MX Master Wireless Mouse můžete připojit bezdrátově prostřednictvím přiloženého přijímače Logitech Unifying Receiver nebo pomocí technologie Bluetooth a lze ji spárovat s až třemi zařízeními, přičemž se mezi nimi přepínáte zmáčknutím tlačítka. S jednou myší tak můžete fungovat na vašem stolním počítači, notebooku i tabletu, na Macu jsou podporována i gesta.

Myš je napájena akumulátorem, který při plném nabití vydrží až 40 dnů a o nízkém stavu vás informují LED diody. Pokud se vybije, mají čtyři minuty nabíjení stačit pro celodenní práci, nebo můžete baterii dobíjet, zatímco myš používáte. 

Logitech MX Master Wireless Mouse, která přijde i na český trh v dubnu, je určena pro připojení k počítačům s Windows 7, 8 nebo novější, Mac OS X 10.8 nebo novější a k funkci potřebuje i rozhraní USB a/nebo Bluetooth. Záruka je dvouletá.

 

 

Číst 3653 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.