středa 24 duben 2024
Text Size

TomTom Rider: motorkářská navigace s návrhem výletů

Na trh přichází s novým držákem dovolujícím prý snadno přetočit zobrazení na výšku a získat tak lepší přehled o trase, a ovládat se dá i v rukavicích.  

Foto: TomTom

 

Novinka, která právě dorazila na trh a prodává se za 10.990 Kč umí prý navrhnout i nejzajímavější trasu. Stačí jen vybrat nějakou oblast... 

Rider reaguje i na hlasové pokyny přicházející přes Bluetooth do náhlavní soupravy nebo do helmy a díky speciálním vlastnostem je možné vyhledat například „nejzakroucenější trasy“, kopcovité terény nebo prostě zůstat na úrovni hladiny moře či naopak vyšplhat na nejvyšší vrcholy.

Příjemné je i plánování trasy v počítači (formát GPX), její sdílení a také TomTom Traffic, tj. dopravní informace v reálném čase, které máte v ceně, a to po celou dobu životnosti navigace. 

Samozřejmostí je design odolný proti počasí, několik speciálních zobrazení, třeba pro sluneční světlo, cestovní statistiky, ovládání gesty a také volání přes hands-free. 

 

Číst 3914 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.