pátek 19 duben 2024
Text Size

Alcatel Onetouch Idol Mini: do kabelky a klidně i do psaníčka Doporučený

Idol Mini představuje menší verzi modelu Idol a cílí především na mladší zákazníky, na ženy a dívky, kteří chtějí tenký stylový telefon za příznivou cenu.

 

Ti za 4.990 Kč dostanou podporu dvou SIM karet, Android 4.2 a mohou si vybrat ze třech barev: stříbrné, růžové a modrošedé, přičemž přední panel je vždy leskle černý. 

Tloušťka mobilu je 8 milimetrů, zadní kryt imituje broušený kov a z výbavy nechybí fotoaparát, přehrávání videa v rozlišení HD, navigace GPS a samozřejmě také přístup k internetu.

Zabudovaný displej je typu IPS, má úhlopříčku 10,9 cm (4,3ʺ) a rozlišení 480 x 854 bodů. Rozměry telefonu jsou 62 x 127 x 7,9 mm a hmotnost necelých sto gramů. Vše pohání dvoujádrový procesor s frekvencí 1,3 GHz.

 

Číst 6052 krát Naposledy změněno čtvrtek, 24 září 2015 02:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.