úterý 30 duben 2024
Text Size

WD My Passport Ultra a for Mac v nápaditeném designu a řadě barev

Nové externí disky nabízejí kapacitu až 3 TB, snadné automatické zálohování dat, hardwarové šifrování 256bitovým AES a čtyři barevná provedení. A dokonce i barevné USB kabely! 

Foto: Western Digital

 

WD Grip Pack - kabely USB 3.0 (rámečky jsou níže).

 

A barvy rozhodně nejsou nezajímavé, jak můžete vidět z fotografií. Na výběr je klasická černá, třpytivě bílá, červená v barvě divokých malin a také modrá. K diskům je navíc možné dokoupit tzv. WD Grip Pack, což je sada gumových rámečků obtáčejících disk v pěti barvách (kouřově šedá, blankytně modrá, granitová, fialová, růžová), která obsahuje i barevné kabely USB 3.0 přes které se disk připojuje.

My Passport bude nyní k dostání v kapacitách 500 GB, 1 TB, 2 TB a 3 TB, přičemž poslední verze bude ke koupi později a verze pro Mac nebude zahrnovat nejnižší kapacitu.

Ceny jsou známy zatím jen dolarové a jdou od 79,99 do 199,99 USD.

WD Grip Pack bude na trhu od června a doporučená cena je 12,99 USD.

Rámečky WD Grip Pack.

 

WD My Passport Mac.

 

WD My Passport Ultra.

 

 

Číst 3667 krát Naposledy změněno pondělí, 18 září 2023 04:27

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.