čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

Samsung WD80J6410AW: praní a sušení s invertorovým motorem

Pro kapacitu 8 kg (praní), resp. 6 kg (sušení) je určena kombinace fungující v energetická třídě A+++ (praní), resp. A (sušení). Výrobce rovněž mluví o dlouhé životnosti podpořené zárukou 10 let na motor! 

Foto: Samsung

 

Pračka kombinovaná se sušičkou prodávaná za 24.990 Kč nabízí několik technologii umožňujících jednak rychlejší praní při nižších teplotách (generování pěny pro praní při 15 °C), jednak elegantní čištění prádla od zápachu za pomoci teplého vzduchu a bez vody a jakýchkoli prostředků.

Pračku se sušičkou pohání digitální invertorový motor s nízkou hlučností, kterému nezávislá německá zkušebna VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker) poskytla ohodnocení pro práci na 20 let. I z toho vycházel Samsung při poskytování 10leté záruky na motor.

K dispozici je i systém pro sledování chyb, který spolupracuje s aplikací v mobilním telefonu s o. s. Android či iOS.

Číst 4693 krát

2 komentáře

  • Odkaz Komentáře Bohumil Herwig pondělí, 21 září 2015 14:37 napsal(a) Bohumil Herwig

    To máte pravdu, ale údaj by neměl smysl. U sušení je sice pravda, že záleží na druhu použitého systému, ale ani v nejhorším případě se nespotřebuje prakticky nic. Tam je často spíše problém s odvodem vlhkosti v koupelně.

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Martin pondělí, 21 září 2015 13:45 napsal(a) Martin

    zdravím,
    zajímalo by mě jaká je u pračky spotřeba vody při jednom cyklu praní + sušení, všude je udávaná pouze hodnota spotřeby vody při praní.
    děkuji

    Nahlásit

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.