Vytisknout tuto stránku

Samsung WD80J6410AW: praní a sušení s invertorovým motorem

Pro kapacitu 8 kg (praní), resp. 6 kg (sušení) je určena kombinace fungující v energetická třídě A+++ (praní), resp. A (sušení). Výrobce rovněž mluví o dlouhé životnosti podpořené zárukou 10 let na motor! 

Foto: Samsung

 

Pračka kombinovaná se sušičkou prodávaná za 24.990 Kč nabízí několik technologii umožňujících jednak rychlejší praní při nižších teplotách (generování pěny pro praní při 15 °C), jednak elegantní čištění prádla od zápachu za pomoci teplého vzduchu a bez vody a jakýchkoli prostředků.

Pračku se sušičkou pohání digitální invertorový motor s nízkou hlučností, kterému nezávislá německá zkušebna VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker) poskytla ohodnocení pro práci na 20 let. I z toho vycházel Samsung při poskytování 10leté záruky na motor.

K dispozici je i systém pro sledování chyb, který spolupracuje s aplikací v mobilním telefonu s o. s. Android či iOS.

Číst 4709 krát

2 komentáře

  • Odkaz Komentáře Bohumil Herwig pondělí, 21 září 2015 14:37 napsal(a) Bohumil Herwig

    To máte pravdu, ale údaj by neměl smysl. U sušení je sice pravda, že záleží na druhu použitého systému, ale ani v nejhorším případě se nespotřebuje prakticky nic. Tam je často spíše problém s odvodem vlhkosti v koupelně.

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Martin pondělí, 21 září 2015 13:45 napsal(a) Martin

    zdravím,
    zajímalo by mě jaká je u pračky spotřeba vody při jednom cyklu praní + sušení, všude je udávaná pouze hodnota spotřeby vody při praní.
    děkuji

    Nahlásit