sobota 20 duben 2024
Text Size

Trust Urban Revolt Fiësta Plus Wireless Party Speaker

Za předlouhým názvem se skrývá bezdrátový párty reproduktor s výkonem 40 W, vstupem pro kabelový mikrofon (jack 6,35 mm), separátním ovládáním hlasitosti a vestavěným akumulátorem s výdrží až 50 hodin. 

Foto: Trust

 

Reproduktor představuje kvádr s rozměry 390 x 410 x 260 mm a je zhotoven ze zpevněného plastu s kovovými prvky na hranách a chromovanými zaoblenými rohy zamezujícími poškození. Pro jednodušší přesouvání je vybaven dvěma gumovými kolečky, teleskopickým držadlem a dva otvory po bocích. Na vrchní straně najdete držák pro tablet nebo mobil s rozhraním USB přes které můžete zařízení i dobíjet a nechybí ani tlačítko pro snadné spárování přes Bluetooth.

Na jedno nabití vydrží akumulátor až 50 hodin tzv. úsporného přehrávání nebo 5 hodin při nastavení na maximální hlasitost.

Za Fiësta Plus zaplatíte 6.099 Kč , resp. na Slovensku 219,99 €, a součástí balení je mikrofon s propojovacím kabelem, audio kabel a napájecí kabel.

 

Číst 4374 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.