pátek 26 duben 2024
Text Size

Dolce Gusto MiniMe: kávovar pro kuchyňky

Za 2.499 Kč si můžete pořídit půdorysem malý, plně automatický kávovar s tradičně jednoduchou obsluhou a minimální údržbou. 

Foto: Krups

 

 

MiniMe se má díky svým rozměrům 194 x 375 x 305 mm (švh) vejít i do malých kuchyní. Ostatně zaměřen je zejména na mladé lidi. Ti si mohou vybrat ze tří různých barev, které ve skutečnosti budou :) čtyři: šedo-bílé, šedo-červené, antracitovo-černé a černá, která ovšem bude ke koupi jen v některých sítích elektroprodejen.

Zachována má být jednoduchá a intuitivní obsluha, kterou Dolce Gusto proslulo a výstupní tlak čerpadla 15 barů. Plně automatický kávovar pak znamená v tomto případě to, že stačí jen vložit kapsli s kávou (mlékem…), zvolit množství vody a zmáčknout tlačítko.

Výhodou má být rovněž velice rychlé nahřátí termobloku kávovaru (mluví se o nulové čekací době) a automatické vypnutí po 5 minutách provozu, což je ještě důležitější. Příkon termobloku jímž se ohřívá voda je totiž 1 500 wattů.

Tisková zpráva ještě zdůrazňuje to, že vybrat si můžete z 32 variant nápojů od espresa přes latté a čokoládu až po nejrůznější čaje. 

 

Číst 3911 krát Naposledy změněno pátek, 29 květen 2015 16:46

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.