Vytisknout tuto stránku

Dolce Gusto MiniMe: kávovar pro kuchyňky

Za 2.499 Kč si můžete pořídit půdorysem malý, plně automatický kávovar s tradičně jednoduchou obsluhou a minimální údržbou. 

Foto: Krups

 

 

MiniMe se má díky svým rozměrům 194 x 375 x 305 mm (švh) vejít i do malých kuchyní. Ostatně zaměřen je zejména na mladé lidi. Ti si mohou vybrat ze tří různých barev, které ve skutečnosti budou :) čtyři: šedo-bílé, šedo-červené, antracitovo-černé a černá, která ovšem bude ke koupi jen v některých sítích elektroprodejen.

Zachována má být jednoduchá a intuitivní obsluha, kterou Dolce Gusto proslulo a výstupní tlak čerpadla 15 barů. Plně automatický kávovar pak znamená v tomto případě to, že stačí jen vložit kapsli s kávou (mlékem…), zvolit množství vody a zmáčknout tlačítko.

Výhodou má být rovněž velice rychlé nahřátí termobloku kávovaru (mluví se o nulové čekací době) a automatické vypnutí po 5 minutách provozu, což je ještě důležitější. Příkon termobloku jímž se ohřívá voda je totiž 1 500 wattů.

Tisková zpráva ještě zdůrazňuje to, že vybrat si můžete z 32 variant nápojů od espresa přes latté a čokoládu až po nejrůznější čaje. 

 

Číst 3924 krát Naposledy změněno pátek, 29 květen 2015 16:46