sobota 20 duben 2024
Text Size

Trackimo GPS Tracker: sledování babiček, dětiček nebo třeba pejsků a kočiček

Speciální osobní sledovací zařízení značky Trackimo přicházejí na český trh a distribuovat je bude společnost Tech Data. Vynikají mj. tím, že mají zabudovánu SIM kartu pokrývající spoustu zemí světa. 

Foto: Trackimo

 

GPS Tracker (99 €, včetně ročního poplatku za globální GSM služby) je tak malý, že se vejde do dlaně a obsahuje SIM kartu s tzv. globálními službami, takže koncoví uživatelé prý nebudou potřebovat žádné smlouvy a ani nebudou mít žádné výdaje za roaming. (Poznámka redakce: upřesnění dosahu sháníme.)

Díky kombinaci satelitního GPS a mobilních GSM technologií je tak k dispozici globální, státními hranicemi neomezené sledování polohy. Tu uvidíte jak prostřednictvím webových, tak mobilních aplikací.

Zařízení jde využít pro sledování pohybu dětí, starších osob a domácích mazlíčků, ale také například pro vozidla či dokonce zavazadla nebo balíky.

Společnost Tech Data v této souvislosti oznámila, že produkty i aplikace Trackimo jsou kompletně přeloženy do češtiny.

 

 

Číst 3603 krát Naposledy změněno sobota, 30 říjen 2021 11:36

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.