pátek 29 březen 2024
Text Size

Sencor Pastels Collection: kuchyňské spotřebiče v barvě duhy

Kuchyňský robot, tyčový mixér, topinkovač, rychlovarná konvice a kuchyňská váha byly včera představeny v devíti originálních pastelových barvách. Hodí se tak do prakticky každé domácnosti. 

Foto: Sencor

Sencor Pastels Collection - kompletní sada barevných odstínů, kterou máte k dispozici.

 

Pětici kuchyňských pomocníků se stejným jménem „Sencor Pastels“ si můžete pořídit buď jako komplet ve stejných barvách, nebo je možné barvy podle libosti kombinovat. Podle výrobce si prý „nekonkurují, ale vzájemně se doplňují....“

K mání jsou spotřebiče těchto originálních názvů: sněženkově bílá, pampeliškově žlutá, limetkově zelená, mátově zelená, pomněnková modř, šeříková (lila), sakurově růžová, korálově červená a broskvově oranžová.

 

Kuchyňský robot (6.999 Kč) má robustní celokovové tělo s kovovými převody a bohatou škálou příslušenství pro tzv. planetární hnětení, míchání, šlehání, mletí či strouhání. K dispozici je 4,5 litrová nerezová nádoba (ušlehání až 8vaječných bílků, max. 1,5 kg těsta), až osm rychlostí, záruka na motor je 6 let.

 

Tyčový mixér (799 Kč) je určen pro jemné sekání, drcení a mixování, průměr jeho rukojeti pouhých 42 mm. I zde dostanete motor s šestiletou zárukou a zabudována je i plynulá regulace rychlosti.

 

Topinkovač (699 Kč) pro dva tousty si poradí s tenkými i silnějšími plátky, stejně jako s rozpečením zmrazeného pečiva. Má šest stupňů opékání, tepelně izolovaný vnější plášť a časový spínač, který zajistí automatické vypnutí spotřebiče.

 

Rychlovarná konvice (599 Kč) o objemu 1,5 litru má odnímatelný filtr, dno z nerezové oceli pod kterým je topná spirála a příkon je 2 200 až 2 400 wattů.

 

Kuchyňské váze (399 Kč) můžete „naložit“ až 5 kg (přesnost 1 g) a výsledek vidíte na LCD displeji s podsvícením. Nechybí postupné dovažování, možnost vynulování a mj. i přepínání váha/objem. Jednolitý, shora voděodolný povrch zajišťuje snazší údržbu.

 

Číst 4696 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 srpen 2015 06:36

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.