pátek 19 duben 2024
Text Size

Velká událost je tady: CNN Prima News odstartovala

AKTUALIZOVÁNO: I když to mělo být původně až v neděli 3. května 2020, kdy má v 18:55 hod. začít oficiální start nové domácí zpravodajské televizní stanice, už dnes ráno, tedy v sobotu, můžete vše důležité vidět v ochutnávce na svých obrazovkách.

Foto: autor

AKTUALIZOVÁNO: Stanice začala vysílat přesně v 18:55 hod. a hlasatelé (jejich šéfové), měli zjevně rozum, takže byli bez roušek a tudíž nestresovali diváky nesmyslným adrenalinem (kameramani jsou ve studiu podstatně dál, takže kvůli nim nejsou roušky zapotřebí).

CNN Prima News, ukázky z pořadů, sobota 2. 5. 2020.

Ukázky, resp. většinou rozhovory s odpovědnými lidmi, tu jsou ke zpravodajské relaci, k počasí, k pořadu Silný hlas Markéty Fialové nebo třeba k přebíranému Amanpour pojmenovanému podle moderátorky.

Fotografie a další informace najdete na Televizním webu.

 

A dva snímky ze zahájení vysíílání...

 

CNN Prima News - těsně před spuštěním.

 

CNN Prima News - úvodní Hlavní zprávy.

 

 

Číst 1912 krát Naposledy změněno pondělí, 04 květen 2020 18:20

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.