čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Doba koronavirová: Obnovená německá Bundesliga už o víkendu

Po přestávce způsobené pandemií se na televizní obrazovky – jako vůbec první z velkých soutěží –  vrací německá fotbalová liga. A můžete ji vidět i u nás…

Foto: FC Bayern Mnichov

 

Český televizní operátor Telly (původně Digi TV), přinese fotbalovým fanouškům většinu zápasů první a druhé německé fotbalové ligy na stanicích Digi Sport 1 až 3, a to ve vysokém rozlišení (HD).

Pokud chcete utkání sledovat a nejste zákazníky Digi TV, můžete si pořídit některý z přechodných denních balíčků a měli byste mít – podle operátora – vystaráno. Na jeden den vás sportovní balíček přijde na 80 Kč, na dva dny na 100 Kč a na tři dny na 150 Kč. Balíčky lze objednat on-line, dostupné mají být okamžitě a k dispozici budou pouze pro sledování přes aplikace Telly například na Samsung Smart TV, televizorech s Android TV a také třeba přes počítač či mobil.

Obnovená sezóna německé ligy startuje v sobotu 16. května šesti zápasy, dvě utkání, včetně souboje Union Berlín vs. Bayern, se budou hrát v neděli a 26. kolo zakončí pondělní dohrávka mezi Brémami a Leverkusenem.

Všechny zápasy se do konce této sezóny budou hrát bez diváků v ochozech.

 

Číst 1915 krát Naposledy změněno čtvrtek, 28 květen 2020 15:21

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.