čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Dynabook Satellite Pro C50 s úhlopříčkou 15,6" a Wi-Fi 5

Lehká, cenově dostupná a přitom výkonná. Taková by měla být novinka mířící na trh notebooků pro profesionály, tedy do firem. Foto: Dynabook

 

Řada Satellite Pro se od svého vzniku hodně změnila, což můžete vidět z připojených fotografií. Podle zaslané tiskové zprávy je C50 „navržen tak, aby uživatelům poskytl vše potřebné pro každodenní produktivní práci. V atraktivním a štíhlém těle nabízí řadu funkcí pro zvýšení výkonu i kvalitní zabezpečení…“

Z profilu elegantní, nízký (20 mm) a s tenkým rámečkem po stranách.

 

Dynabook sice zatím ještě nezveřejnil cenu (očekává se koncem června), ale většinu parametrů ano. Procesory Intel Core, 8 GB RAM a možnost volby disku SSD na místo klasického točivého. Výška notebooku je 20 mm, hmotnost 1,8 kg a zabudovaný displej má úhlopříčku 15,6", rozlišení Full HD, tedy 1920 x 1080 bodů, a antireflexní úpravu.

Ohlášená výdrž při práci na akumulátor dělá, v závislosti na modelu, až 12,5 hodiny (měřeno pomocí Mobile Mark 2014). Proti krádeži je notebook chráněn uživatelským a administrátorským heslem, Trusted Platform Module 2.0 zajišťuje šifrování informací a volitelný zámek Kensington ho pomáhá zajistit před fyzickým odcizením.

A rozhraní? HDMI v plné velikosti, USB-C pro připojení více zařízení i nabíjení a dva klasické konektory USB 3.0. K dispozici je i mechanika karty MicroSD, Bluetooth 4.2 a Wi-Fi 5 (co je to – nové okno).

Nechybí gigabitová LAN, webová kamera (HD), stereo reproduktory a vestavěný mikrofon.

Rozložení klávesnice se samostatným numerickým blokem. Povšimněte si zejména kurzorových tlačítek.
Číst 1408 krát Naposledy změněno úterý, 09 červen 2020 19:44

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.