pátek 29 březen 2024
Text Size

Dnes na Digi TV, pardon na Telly, začíná LaLiga

Španělská fotbalová liga odstartuje 11. června pro českého fanouška atraktivním zápasem mezi FC Sevilla s brankářem Tomášem Vaclíkem a Betisem.

 

Ve čtvrtek 11. 6. odvysílá Telly městské derby známé jako El Gran Derbi na stanici Digi Sport 1 HD od 21:55 hod. Fotbalové studio k zápasu a restartu španělské nejvyšší soutěže začíná o 25 minut dříve.

Další živé zápasy LaLigy, ale také německé Bundesligy, jsou na programu od pátku do neděle na stanicích Digi Sport, a to jak v nabídce internetové, tak satelitní televize. Ke sledování přímých přenosů můžete využít měsíční předplatné stejně, jako krátkodobé balíčky.

ČTĚTE TAKÉ: Z Digi TV se stala Telly

V LaLize zbývá do konce soutěže odehrát ještě jedenáct kol, tedy 110 utkání. Tabulku vede Barcelona o dva body před Realem Madrid a ředitel Telly, Vladimír Rusnák k tomu říká: „Čeká nás fotbalová smršť v podobě 39 dnů v řadě, kdy téměř v každém je na programu alespoň jeden zápas“.

Aktuální ročník LaLigy se podle plánu dohraje do 19. července, na pořadu budou i ostře sledované duely FC Barcelona vs. Atletico Madrid, Real Madrid vs. Valencie nebo FC Sevilla vs. FC Barcelona.

Wikipedie: Primera División, obecně známá také jako La Liga (LaLiga) je nejvyšší španělská fotbalová soutěž. Je pořádána pod hlavičkou Liga Nacional de Fútbol Profesional stejně jako druhá nejvyšší soutěž Segunda División.

Číst 1735 krát Naposledy změněno čtvrtek, 11 červen 2020 06:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.