úterý 16 duben 2024
Text Size

Zahájen předprodej OLED televizoru Sony KD-48A9 s úhlopříčkou 48", tedy 122 cm

AKTUALIZOVÁNO, 13:50 hod.: Očekávaný prodej malých televizorů OLED je ohlašován už nějaký čas. U nás ho sice jako první oznámilo LG, nyní ale možná Korejce předběhne Japonec. Foto: Sony

 

AKTUALIZOVÁNO, 13:50 hod.: přidány další fotografie, včetně dálkového ovladače.

Po kompaktním televizoru s obrazovkou OLED nevyžadující podsvícení se volalo už hodně dlouho. První potvrzené zprávy, resp. výrobky se objevily na lednovém veletrhu CES 2020 v Las Vegas, nyní se už blíží zahájení prodeje.

ČTĚTE TAKÉ: LG OLED48CX – malý televizor OLED s úhlopříčkou 122 cm přichází

 

U Sony KD-48A9 s operačním systémem Android TV můžete očekávat rozlišení Ultra HD (4K), kompletní tunerové osazení a mj. také HDR Dolby Vision, zvuk v Dolby Atmos a certifikaci Imax Enhanced. Televizor také zvládá úpravu parametrů podle konkrétní místnosti, a to nejen u obrazu, ale také u zvuku.

 

Číst 1454 krát Naposledy změněno pátek, 24 červenec 2020 13:52

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.